Uravalmennus


Me Tampereen Sarkalla haluamme tukea työntekijöidemme urakehitystä ja jatkuvaa oppimista.  Sarkan työntekijänä sinulla on mahdollisuus hyödyntää henkilökohtaista uravalmennusta, jossa voimme yhdessä kartoittaa osaamistasi ja vahvuuksiasi, pohtia jatkotyöllistymistäsi tai hahmotella kokonaan uutta suuntaa työurallesi. Uravalmennus tarjoaa sinulle yksilöllistä tukea työllistymiseen, ja sen sisältö räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaan. Voit saada apua esimerkiksi oman osaamisesi sanoittamiseen, käytännön työnhakuvinkkejä tai apua alanvaihtoon liittyvissä asioissa. Uravalmentajamme auttavat sinua myös selvittämään käytännön asioita ja päivittämään työnhaun asiakirjoja. 

Sarkalla on kouluttauduttu esimerkiksi kiinteistöhuollon ja liiketoiminnan osatutkinnoissa sekä lähiesimiestutkinnoissa. Opinnollistaminen on matalan kynnyksen tapa suorittaa osatutkinto työn ohessa. Opinnollistamalla suoritettu osatutkinto perustuu näyttöön, joka suoritetaan tyypillisesti työjakson loppuvaiheessa. Näytössä todennetaan työssä karttunut osaaminen, jonka esihenkilö arvioi. Opinnollistaminen on siis työympäristössä tapahtuvaa oppimista, ja kevyt tapa suorittaa osatutkinto, esimerkiksi jos on vielä epävarma alasta tai omasta jaksamisesta.

Työntekijämme ovat myös kouluttautuneet oppisopimuksella koulunkäynnin ohjaajiksi ja lastenohjaajiksi. Työjakso Sarkalla voi avata polun myös tuleviin opintoihin esimerkiksi lähihoitajaksi tai kiinteistönhoitajaksi.

Uravalmentajamme ovat sinuun yhteydessä työsuhteesi käynnistyttyä.

Tutustu uratarinoihin »