Tule Sarkan tekijäksi!


Sarka on Tampereen kaupungin omistama yhteiskunnallinen yritys, ja toimintamme ytimessä on töiden ja tekijöiden yhdistäminen. Rekrytoimme avoimiin osa- ja kokoaikaisiin työtehtäviimme ensisijaisesti palkkatukimahdollisuuden omaavia työttömiä sekä osa- ja täsmätyökykyisiä työnhakijoita. Tavoitteenamme on toimia siltana työurallasi eteenpäin.

Sarkan työntekijänä sinä saat meiltä:

  • Määräaikaisen sopimuksen
  • Avaintyönantajat Avainta ry:n työehtosopimuksen mukaista palkkaa
  • Mahdollisuuden osatutkintojen suorittamiseen
  • Työhön- ja uravalmentajamme palvelut, jotka tukevat sinua työllistymistäsi jatkossakin

Rekrytoimme avoimiin osa- ja kokoaikaisiin työtehtäviimme ensisijaisesti palkkatukimahdollisuuden omaavia työttömiä sekä osa- ja täsmätyökykyisiä työnhakijoita. Palkkatuki on työttömän työnhakijan työllistymisen edistämiseksi tarkoitettu harkinnanvarainen tuki. Palkkatuetun työn tarkoituksena on edistää työnhakijan työllistymistä avoimille työmarkkinoille. Vaikka palkkatuki myönnetään ja maksetaan työnantajalle, tuen myöntäminen lähtee aina työttömän työnhakijan palvelutarpeesta. Oman palkkatukimahdollisuutesi voit tarkistaa OMA-valmentajaltasi tai TE-toimistosta.

Liity Sarkan tiimiin ja saat paitsi hyvää työkokemusta, myös potkua urapolullasi eteenpäin. Tutustu avoimiin tehtäviimme ja hae heti!