Tampereen Sarkan huoltoryhmä


Tampereen Sarka huoltoryhmä

Sarkan huoltoryhmä tekee tunti- ja urakkatöinä monipuolisesti kunnossapitoon, huoltoon ja rakentamiseen liittyviä töitä. Lisäksi teemme mm. muuttoja, kiinteistöjen tyhjennyksiä ja polkupyörähuoltoja sekä verstastöinä tuotteita puusta ja metallista tilaajan tarpeiden mukaan.

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman kiinteistö- ja ympäristönhuoltopalveluita, jotka sisältävät muun muassa julkisten alueiden ja -kalusteiden rakentamis- ja huoltotyöt, kaiteiden ja kiintokalusteiden kunnossapito- ja huoltotyöt, roska-astioiden tyhjennykset, ulkoalueiden siivoukset, vesakonraivaukset, lumityöt, liukkauden estot, kenttien jäädytykset, talviuintipaikkojen kunnossapidot, nurmikon leikkaukset ja muut puistoalueiden hoitoon liittyvät työt. Valmistamme asiakkaan toiveiden mukaisesti aitoja, portteja, penkkejä, pöytiä ja meluaitoja puusta ja metallista. 

Sarkan kautta saat myös vahtimestarityöt, kiinteistöjen pintaremontit ja maalaukset, piharakentamisen, kiinteistöjen tyhjennykset ja muutot. Teemme myös toimistokalusteiden ja apuvälineiden korjaus-, kuljetus- ja asennustyöt. Palveluihimme kuuluvat myös tapahtumien järjestelyyn ja huoltoon liittyvät toimet, kuten kuljetukset, vartiointi, aitojen pystytykset ja kalusteiden asentamiset sekä näyttelyiden pystytykset ja purkamiset. Sarka tekee myös polku- ja sähköpyörien huoltoa.


Siivouspalvelut

Sarkan palveluihin sisältyvät monipuoliset siivouspalvelut, jotka toteutetaan joustavasti ja ammattitaidolla. Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit tilata meiltä esimerkiksi ylläpitosiivousta, joka on säännöllistä siivousta, jolla ylläpidetään ennalta määriteltyä puhtaustasoa. Suoritamme myös perussiivouksia, raivaussiivouksia, muuttosiivouksia ja loppu- sekä remonttisiivouksia. Tyhjennämme kiinteistöt ja siivoamme ne haluttuun puhtaustasoon.

Tarjoamme palveluitamme erityyppisiin tiloihin, kuten toimistoihin, taloyhtiöihin (porrashuoneet, saunat ja muut yhteiskäytössä olevat tilat), asuintiloihin (ylläpitosiivoukset ja kausittaiset siivoukset), rakennustyömaiden sosiaalitiloihin, kiinteistöjen, toimitilojen ja yksityisten tilojen varastoihin, yritysten tiloihin, kouluihin, päiväkoteihin, vanhainkoteihin ja vastaaviin tiloihin, sekä liikuntatiloihin, kuten kuntosaleille, urheilu- ja uimahalleille.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan että minuun otetaan yhteyttä:*