Henkilöstövuokrauksen tehtävät


Sarkan henkilöstövuokrauspalvelun kautta saat mahdollisuuden työskennellä asiakasyrityksissämme tai Tampereen kaupungin eri yksiköissä. Kauttamme työllistyykin jatkuvasti tekijöitä erilaisiin osa- ja kokoaikaisiin tehtäviin. Tehtävät voivat vaihdella avustavista työtehtävistä asiantuntijoihin. Sarkan henkilöstövuokrauksen työtehtäviä on tyypillisesti muun muassa keittiöillä, varhaiskasvatuksessa, kouluissa ja monipalvelutyöntekijän tehtävissä. 

Henkilöstövuokrauksen tehtävissä Sarka toimii työnantajanasi ja vastaa palkanmaksustasi ja työnantajavelvoitteistasi. Itse työtä tehdään asiakasyrityksessä tai kaupungin yksikössä ja heidän työnjohdon alaisuudessa. Sarkalla työsuhteesi aikana tukenasi on puolestaan hallinnollinen lähiesihenkilö. Noudatamme työsuhteissamme Avainta ry:n työehtosopimusta.

Henkilöstön työtehtävissä alan koulutus tai kokemus on eduksi, mutta ei aina vaadittua. Sen sijaan oma motivaatio ja kiinnostus oppia ja työskennellä alan tehtävissä on välttämätöntä. Me tuemme sinua myös osaamisesi karttumisessa ja mahdollistamme työsuhteissamme osatutkintojen suorittamisen ja oppisopimuskoulutuspolkuja.  Lue lisää uravalmennuksestamme täältä.

Tutustu uratarinoihin »