Kaupunkipyörät tehtävä


Oletko jo kokeillut Tampereen kaupunkipyöriä? Kaupunkipyörät ovat osa Tampereen kaupungin joukkoliikennettä, ja me Tampereen Sarkalla olemme ylpeitä siitä, että olemme vastanneet kaupunkipyörien asiakaspalvelusta ja operoinnista jo kolmena kautena peräkkäin. Pyrimme tekemään kaupunkipyörien käytöstä mahdollisimman helppoa ja vaivatonta asiakkaille.

Kaupunkipyörien operoinnin tehtävissä huolehdimme siitä, että pyöräasemilla on aina pyöriä saatavilla, jotta asiakkaamme voivat noutaa ja ottaa käyttöön pyörän joustavasti tarpeensa mukaan. Tarvittaessa huollamme ja korjaamme pyörät nopeasti ja ammattitaitoisesti. Operoinnin tehtävissä tehdään töitä kahdessa vuorossa maanantaista lauantaihin kello 7-18.  Operoinnin tehtävissä tarvitaan ajokortti, kädentaitoja ja jonkin verran myös teknistä ymmärrystä. Kaupunkipyörät toimivat applikaation avulla.

Kaupunkipyörien asiakaspalvelutehtävissä autamme vastaamalla asiakkaiden kysymyksiin kaupunkipyöräkauden aikana. Palvelemme asiakkaitamme maanantaista sunnuntaihin klo huhtikuusta loka-marraskuun vaihteeseen. Asiakaspalvelun tehtävissä tarvitaan aitoa halua palvella asiakkaita puhelimitse ja sähköisesti, kohtuullisia tietoteknisiä taitoja sekä englannin kielen taitoa. Sekä asiakaspalvelu että pyörävarikkohallimme sijaitsevat Ruskon teollisuusalueella, josta käsin operointi tapahtuu. Myös kaupunkipyörien tehtävissä voit hyödyntää uravalmennuspalveluamme, lue lisää täältä.

Kaupunkipyörien tehtäviin rekrytointi käynnistyy vuoden vaihteen tuntumassa. Satunnaisesti voi olla tarjolla työtehtäviä myös kuluvalla kaudella.

Tutustu uratarinoihin »

Voit lukea lisää kaupunkipyöristä myös Nyssen sivuilta.