Huoltoryhmän tehtävät


Sarkan huoltoryhmä palvelee asiakkaita erilaisissa tarpeissa. Huoltoryhmässä pääset työskentelemään monipuolisesti kunnossapitoon, siivoukseen, huoltoon ja rakentamiseen liittyvien töiden parissa. Huoltoryhmässämme teemme mm. muuttoja, kiinteistöjen tyhjennyksiä, polkupyörähuoltoja ja verstastöinä tuotteita puusta ja metallista. 

Huoltoryhmässämme työskentelee jatkuvasti noin 20–30 henkilöä. Huoltoryhmän tehtävissä voi työskennellä erilaisella koulutus- ja kokemustaustalla ja huoltoryhmän tehtävissä sinun on myös mahdollista suorittaa osatutkintoja tai oppisopimuskoulutusta soveltuvin osin. Näin saat työsuhteestasi parhaan mahdollisen hyödyn irti niin koulutuksellisesti kuin ammatillisestikin ajatellen työllistymistäsi jatkossa. Tutustu uravalmennukseemme tarkemmin täällä.

Sarkan huoltoryhmässä tehdään töitä pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin kello 7–16, mutta ajoittain tehtäviä voi olla myös ilta-, yö- tai viikonloppupainotteisesti.  Sarkan huoltoryhmän toimipiste sijaitsee Hervannassa osoitteessa Hepolamminkatu 49. Iso osa töistä tehdään asiakkaiden eri työkohteissa, joihin siirtyminen tapahtuu Sarkan autoilla. Työpäivät kuitenkin käynnistyvät ja päättyvät aina huollon toimipaikassa.

Sarkan palveluihin kuuluvat myös erilaiset siivouspalvelut, ja tarjoamme töitä myös siivoustehtävien parissa. Siivoustehtävien kohteet vaihtelevat ja sijaitsevat eri puolilla Tamperetta ja lähikuntia.

Tutustu uratarinoihin »