Saammeko olla avuksi?


Tarvitsetko lisäkäsiä töiden tekemiseen tai apua tekemättömien töiden hoitamiseen? Me Sarkalla yhdistämme tehokkaasti työt ja tekijät, jotta voit keskittyä olennaiseen. Palvelemme monipuolisesti Tampereen alueella sekä ympäryskunnissa.

Huoltoryhmän tehtävät

Tampereen Sarkan huoltoryhmä on monipuolinen tiimi, joka tarjoaa joustavasti ja nopeasti erilaisia kunnossapitoon, huoltoon ja rakentamiseen liittyviä töitä. Meiltä saat myös apua esimerkiksi muuttoihin, kiinteistöjen tyhjennyksiin ja siivouksiin. Huoltoryhmämme koostuu noin 20-30 hengen osaajajoukosta, joilla on monipuolista ammattitaitoa erilaisiin urakoihin. Sarkan palveluihin kuuluvat myös siivouspalvelut erilaisiin tarpeisiin. Tarjoamme asiakaslähtöisiä ratkaisuja ja palveluita Tampereen alueella sekä ympäryskunnissa.

Tutustu palveluihin tarkemmin ja anna meidän auttaa sinua »

Henkilöstövuokrauspalvelut

Tarvitsetko apua henkilöstötarpeissasi? Sarkan palveluihin kuuluu myös henkilöstövuokrauspalvelu, joka voi olla hyvä vaihtoehto yrityksesi henkilöstötarpeisiin. Työllistämme jatkuvasti tekijöitä erilaisiin tehtäviin. Henkilöstövuokrausemme kautta voit löytää myös pysyvää työvoimaa.

Tutustu tarkemmin henkilöstövuokrauspalveluumme »

Myytävät ja vuokrattavat tuotteet 

Sarkan kautta on mahdollista sekä ostaa että vuokrata erilaisia tuotteita. Valmistamme ja myymme mm. hiekkalaatikoita sekä leikkivälinevarastoja. Vuokraamme esimerkiksi erilaisia aikuisten polkupyöriä sekä penkkejä (200 x 35 cm) ja tulipatoja (kaasu) erilaisiin tilaisuuksiin.

Tutustu tarkemmin myytäviin ja vuokrattaviin tuotteisiin »