Olen Susanna Järvinen ja työskentelen palvelutuotantopäällikkönä Pirkanmaan Voimiassa.

Pirkanmaan Voimia Oy on Tampereen, Nokian ja Ylöjärven kaupunkien sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama yhtiö, joka aloitti toimintansa 1.1.2019. Järjestämme ateria- ja puhtauspalveluita omistaja-asiakkaille asiantuntevasti ja vastuullisesti. Valmistamme ravitsevaa ruokaa ja pidämme paikat puhtaana niin oppilaitoksissa, terveydenhuollossa kuin työpaikoillakin. 700 työntekijäämme ovat huolenpidon ammattilaisia.  Tarjoamme vuosittain 12 miljoonaa ateriaa ja huolehdimme tilojen puhtaudesta yli 400 kiinteistössä. Liikevaihto on n. 64 miljoonaa euroa.

Yhteistyö Tampereen Sarkan kanssa on alkanut vuonna 2012, jolloin organisaatiomme oli vielä nimeltään Tampereen Ateria.

Sarka on hienosti osannut myydä palveluaan käyttöömme. Olemme kertoneet millaista työvoimaa tarvitsemme ja Sarka on löytänyt työntekijät niihin tehtäviin. Ja kun yhteistyö sujuu, onnistumme yhdessä

Meille on tärkeää, että kumppanimme toiminta on vastuullista. Olemme sitoutuneet yhteiskuntavastuu-ohjelmassamme mm. edistämään pitkäaikaistyöttömien ja osatyökykyisten ihmisten työllistymistä toimialalla. Sarka on auttanut Pirkanmaan Voimiaa työvoiman etsimisessä. Olemme saaneet Sarkan kautta motivoituneita ja innostuneita työntekijöitä ateria- ja puhtauspalvelutehtäviin.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Sarkan palveluun. Päälliköt käyvät kaksi kertaa vuodessa läpi tulevan työvoimatarpeen ja Sarka on toteuttanut työvoimahaun kiitettävästi joka kerta. Sarkassa tunnetaan meidän toimintamme  ja yhteistyö on pelannut hyvin. Joka kerta on saatu hyvää palvelua.

Kun yhteistyötä on takana useita vuosia ja tullaan tutuksi, on asioista helppo keskustella ja vuorovaikutus toimii. Suosittelen Sarkaa mielelläni! Yhteistyö on helppoa ja joustavaa.