Työn Sarkaa on Tampereen Sarkan podcast ajankohtaisista monimuotoisen työelämän asioista.

Podcastin toisessa jaksossa keskustellaan nuorten näkemyksistä ja kokemuksista työelämään siirtymiseen liittyen muuttuneilla työmarkkinoilla. Riho Laursaaren johdolla tämän kertaista aihetta avaavat podcastissamme vieraileva nuorisotutkimuksen väitöskirjatutkija Susanna Ågren Tampereen yliopistosta sekä Sarkan toimitusjohtaja Katja Piiksi.

Susanna Ågren on nuorisotutkimuksen väitöskirjatutkija Tampereen yliopistosta. Hän tutkii ammattiin opiskelevien ja ammatillisista oppilaitoksista valmistuneiden nuorten näkemyksiä ja kokemuksia työelämäsiirtymästä muuttuneilla työmarkkinoilla. Susanna tekee väitöskirjatutkimustaan osana Tampereen, Helsingin ja Itä-Suomen yliopiston monitieteistä ALL-YOUTH – Kaikki nuoret haluavat määrätä elämästään -hanketta. ALL-YOUTH tarkastelee 16–25-vuotiaiden nuorten yhteiskunnallisen osallistumisen esteitä sekä nuorten käsityksiä tulevaisuudesta ja kestävästä hyvinvoinnista.

Aiemmat podcast-jaksomme:

  1. podcast – Toimitusjohtaja Katja Piiksi ja yrityskoordinaattori Tanja Kulmala kertovat Sarkan toiminnasta ja keskustelevat myös palkkatukiuudistuksesta.