YRITYSKOORDINAATTORI

Toimintamme voimakkaasti kasvaessa etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

YRITYSKOORDINAATTORIA

kehittämään yritysyhteistyötämme. Yrityskoordinaattorina luot aktiivisesti suhteita alueen yrityksiin ja luot uudenlaisia palvelumalleja palkkatukityössä ja valmennuksessa olevien työntekijöidemme ja yritysten työvoimatarpeiden kohtaamiseksi. Tämä vaatii rohkeutta ja luovuutta uudenlaisten toiminta- ja yhteistyömallien rakentamiseen. Tavoitteenamme on olla aktiivinen toimija kaupunkiekosysteemissä ja luoda toimivia yhteistyöverkostoja palvelujamme tarvitsevien työntekijöiden, yritysten ja koulutuskumppaneiden yhdistämiseksi. Keskeisenä työparinasi tulee olemaan uravalmentajamme.

Odotamme sinulta aktiivista ja kehittävää työskentelyotetta, rohkeutta kontaktoida paikallisia yrityksiä ja luovuutta lähteä rakentamaan uusia toiminta- ja palvelumalleja yritysyhteistyöhömme. Ymmärrät palkkatukityössä olevan kohderyhmämme erityistarpeita, tunnet nykyisen koulutussysteemin ja erityisesti pystyt ottamaan koppia yritysten työvoima- ja osaamistarpeiden kehittämisestä. Ymmärrys ja kokemus yritysmaailmasta on tehtävässä menestymisen edellytys. Arvostamme kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Monikulttuurisuuden ymmärtäminen ja kyky kommunikoida englanninkielellä korostuvat toiminnassamme jatkossa entistä enemmän.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn yhteiskunnallisen vastuun saralla ja työyhteisön sekä yhteistyöverkoston tuen. Toimistomme on yhteisöllisessä työskentelytilassa Crazy Townissa (Rautatienkatu 21 b) ja meillä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Työssäsi liikut työntekijöidemme työpisteissä ja alueen yrityksissä. Tehtävässä sovelletaan Avainta ry:n työehtosopimusta.

Lisätietoja työpaikasta antaa toimitusjohtaja Katja Piiksi, p. 040 806 2789 tai katja.piiksi@tampereensarka.fi. Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera sähköpostitse Katjalle viimeistään 30.10. Aloitamme hakemusten käsittelyn kuitenkin jo hakuaikana ja paikka täytetään mahdollisimman pian soveltuvan henkilön löydyttyä.