Henkilökunnan henkilöesittely

Pasi Koivula on huoltoryhmän hallinnollinen työnjohtaja. Pasi vastaa huoltoryhmän tilauksiin, tarjousten tekoon, opinnollistamiseen ja työsuhteeseen liittyvistä asioista. Pasi on pitkänlinjan yksityisyrittäjä, joka näkyy kaikessa tekemisessä. Sanansa mittainen mies! Koulutukseltaan Pasi on rakennusmestari. Vapaa-ajalla Pasi on mieluiten mökillä lapissa tai Orivedellä.

Aija Korhonen on henkilöstövuokrauksen lähiesimies ja työllistettyjen työntekijöidemme työhönvalmentaja. Aijan työhönvalmennustulokset ovat sangen vakuuttavia vuodesta toiseen. Koulutukseltaan Aija on kuntoutuksen ohjaaja (AMK), sairaanhoitaja ja merkonomi. Vapaa-ajalla Aija harrastaa hengästyttävän paljon liikuntaa, korjaa ja kunnostaa rakasta kesämökkiään ja tuunaa tavaroita uuteen uskoon. Savolainen vahvistuksemme Aija on työpaikkamme positiivisuuden lähettiläs, jolta taittuvat sujuvasti savolaiset sananparret tilanteessa kuin tilanteessa.

Marjo Nieminen on taitava, tietävä ja osaava siivouspalvelupäällikkömme. Marjolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus erilaisista siivoustehtävistä. Koulutukseltaan Marjo on restonomi, laitoshuoltaja ja painopinnanvalmistaja. Onpa Marjo suorittanut siivoustyön erikoisammattitutkinnonkin. Vapaa-ajalla lähellä sydäntä ovat pesäpallo, (posliinin)maalaus sekä leipominen ja ruoanlaitto.

Katja Piiksi on toimitusjohtaja, joka paikan höylä. Katja vastaa valmentavalla otteella siitä, että kaikilla on mahdollisuus tehdä töitään ja loistaa parhaalla mahdollisella tavalla. Sitä kautta syntyy tulostakin. Koulutukseltaan Katja on kasvatustieteiden maisteri, yhteiskuntatieteiden kandidaatti ja ammatillinen aineen opettaja. Lisäksi Katja on suorittanut opetushallinnon tutkinnon ja johtamisen erikoisammattitutkinnon. Vapaa-ajalla lempipuuhia ovat liikunta, lukeminen, matkustelu ja elokuvat.

Hannu Savolainen on huoltoryhmän työnjohtaja, joka vastaa työmaiden sujuvuudesta. Hannu on ennen Sarkalle tuloaan tehnyt pitkän uran Tampereen kaupungilla. Lempeä ja avulias Hannu tapaa päivittäin edelleen töiden merkeissä entisiä työkavereitaan, sillä huoltoryhmän työt ovat suurelta osin Tampereen Infran ja Tilapalveluiden tilaamia. Koulutukseltaan Hannu on hienomekaanikko, ja hänellä on myös työnjohdollista koulutusta. Suuri kiinnostuksen kohde on tekniikka.

Sirpa Ahlqvist on henkilöstösihteeri, jolla Excelit taipuvat moneen muotoon. Topakka Sirpa pitää huolta TyövuoroVelhosta, työntekijöiden työsopimuksista, lomista, palkoista  ja palkkatuista. Kyseleepä Sirpa keväisin ja syksyisin asiakkaiden kuulumisetkin. Koulutukseltaan Sirpa on sosionomi ja merkonomi. 

Pirkko Vanhatalo-Lindgren on toimistosihteeri, jonka vastuulle kuuluvat osto- ja myyntilaskut, Galleria Nottbeckin varauskalenteri sekä toimistotarvikehankinnat. Toimistolla vierailijat kohtaavat hymyilevän Pirkon ensimmäiseksi, sillä Pirkko toimii myös ”portinvartijana”.  Koulutukseltaan hän on merkonomi.