URAVALMENTAJA

Toimintamme voimakkaasti kasvaessa etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

URAVALMENTAJAA

tukemaan palkkatukisuhteessa kaupungin eri yksiköissä työskenteleviä työntekijöitämme ja edistämään heidän jatkotyöllistymistään ja työssä pysymistään. Tehtäviisi kuuluu myös aktiivinen yhteydenpito alueen yrityksiin uusien työvoimaratkaisujen löytämiseksi. Haluathan antaa oman panoksesi Tampereen kaupungin entistä kunnianhimoisempien työllisyystavoitteiden saavuttamiseksi.

Odotamme sinulta aktiivista ja kehittävää työskentelyotetta, rohkeutta kontaktoida paikallisia yrityksiä ja luovuutta lähteä rakentamaan uusiakin toimintamalleja yritysyhteistyöhömme yhteistyössä yrityskoordinaattorin kanssa. Valmentavalla otteella autat ja rohkaiset työntekijöitämme työ- tai koulutuspaikan hakemiseen. Tunnet entuudestaan työllistymiseen liittyvän yhteistyö- ja koulutusverkoston. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä. Korkeakoulututkinto antaa hyvät eväät kehittämispainotteiselle työlle. Monikulttuurisuuden ymmärtäminen ja kyky kommunikoida englanninkielellä korostuvat toiminnassamme jatkossa entistä enemmän. Pedagoginen pätevyys katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn yhteiskunnallisen vastuun saralla ja työyhteisön sekä yhteistyöverkoston tuen. Toimistomme on yhteisöllisessä työskentelytilassa Crazy Townissa (Rautatienkatu 21 b) ja meillä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Huolto- ja kaupunkipyörätoiminta sijaitsevat Hervannassa ja monet työntekijämme tekevät työtä asiakaskohteissa eri puolilla kaupunkia. Työssäsi liikut työntekijöidemme työpisteissä ja alueen yrityksissä. Tehtävässä sovelletaan Avainta ry:n työehtosopimusta.

Lisätietoja työpaikasta antaa toimitusjohtaja Katja Piiksi, p. 040 806 2789 tai katja.piiksi@tampereensarka.fi. Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera sähköpostitse Katjalle viimeistään 30.10. Aloitamme hakemusten käsittelyn kuitenkin jo hakuaikana ja paikka täytetään mahdollisimman pian soveltuvan henkilön löydyttyä.