Tampereen Sarkan palvelut tilaajille

Tampereen Sarka tuottaa henkilöstövuokrauksen, siivouksen ja huoltoryhmän palveluita pääsääntöisesti Tampereen kaupungille ja sen tytäryhteisöille. Myös kaupungin ulkopuoliset tilaajat voivat palveluitamme tilata. Tampereen Sarka on In House -yhtiö, joten Tampereen kaupungin ei tarvitse kilpailuttaa palveluitamme. Tilaaminen on helppoa: täytät vain alta löytyvän lomakkeen, ja otamme sinuun yhteyttä pikimmiten. Tilaamalla Tampereen Sarkan palveluita tuet samalla yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Siitä osoituksena meille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki. Tampereen Sarka ei tavoittele toiminnallaan voittoa. Kaikki mahdollinen liikevoitto käytetään työllistämiseen ja työllistymisen tukemiseen.

Henkilöstövuokraus

Voit tilata meiltä henkilön mihin tahansa työtehtävään, joka kestää vähintään kuukauden ja jossa työaika on vähintään 18 tuntia viikossa. Rekrytoimme tehtävään juuri sellaisen henkilön kuin yksikkösi tarvitsee. Meidän kauttamme henkilöitä on työskennellyt niin avustavista tehtävistä projektipäällikköön - tilaajan tarpeen mukaan. Rekrytointi on tilaajalle riskitöntä, sillä Tampereen Sarka toimii työnantajana hoitaen kaikki työnantajavelvoitteet. Laskutamme tilaajaa vain toteutuneista työtunneista. Tuntihinta riippuu työtehtävän vaativuudesta. Käytämme Avaintyönantajien AVAINTA ry:n tes:sin mukaista palkkaryhmittelyä.

Yhteydenottolomake, henkilöstövuokraus »

 

Huoltoryhmä

Huoltoryhmämme tekee tunti- ja urakkatöinä rakentamiseen, remontointiin, huolto-, korjaus- ja kunnossapitoon, näyttelyiden pystytykseen ja tapahtumien järjestelyyn, piharakentamiseen, muuttoihin, kuljetuksiin ja kiinteistöjen tyhjennyksiin liittyviä työtehtäviä. Teemme tilaustöinä tuotteita puusta ja metallista. Meiltä saa myös talkkaripalvelua, ja vuokraamme polkupyöriä ja tapahtumakalusteita. Tuntihintamme on 25,50 € + alv. Voit pyytää myös urakkatarjouksen.

Yhteydenottolomake, huoltoryhmä »

 

Siivouspalvelu

Siivouspalvelumme tekevät monipuolisesti räätälöityä siivouspalvelua niin yrityksille kuin yksityisasiakkaillekin. Voit tilata siivousta kertaluonteisesti tai toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Teemme perussiivoukset, ylläpitosiivoukset, raivaussiivoukset, muutto-, loppu ja remonttisiivoukset sekä kiinteistöjen tyhjennykset ammattitaidolla, joustavasti ja edullisesti. Kysy tarjousta kohteeseesi!

 

kesa1

”Isännöimässäni taloyhtiössä oli tarvetta porraskäytävien pienimuotoiseen kunnostamiseen ja etsimme työhön osaavaa tekijää. Tampereen Sarka hankki työhön osaavat työntekijät, jotka tekivät hyvää työtä. Toiminta oli joustavaa, ystävällistä ja työn aikaiset muutokset sovittiin ja tehtiin asianmukaisesti.”

Pasi Orava
Pirkan isännöintikeskus Oy

 

”Palvelumalli on erittäin onnistunut. Kerromme millaista työtä meillä on tarjota, ja Sarka etsii omasta asiakaskunnastaan sopivat henkilöt. Sarka panostaa kunnolla myös ohjaamiseen.”

Susanna Järvinen
Asiakkuuspäällikkö, Pirkanmaan Voimia