Hallituksen henkilöesittely

Kuka olet? Katri Pihlaja, YTM, sosiaalityöntekijä, sosiaali- ja terveysalan opettaja, opinto-ohjaaja ja mielenterveyshoitaja. Minulla on kehittäjäsosiaalityöntekijän virka Tampereen kaupungilla. Pidän koirista, konemusiikista, elokuvista, maauimalasta ja spinningistä.

Miksi olet juuri Tampereen Sarkan hallituksessa? Olen feministi, aktivisti ja harrastan maailman parantamista. Sarkassa oleminen on minulle kunnia-asia. Olen valmis tekemään jatkossakin periksi antamatonta työtä, jotta pitkään työttömänä olleet, kuntoutujat ja osa-aikaisesti työtä tekevät saisivat ansaitun siivun työmarkkinoista. Työ on kaikkien oikeus!

Mitä haluaisit tuoda esiin Tampereen Sarkan toiminnasta? Kuka tahansa meistä voi sairastua tai jäädä työttömäksi. Silloin tarvitaan tukea ja apua, jotta pääsee takaisin työn tai koulutuksen pariin. Tampereella Sarka tekee tätä laadukasta ja inhimillistä työtä.

Mottosi? Ihmisarvo ei ole kauppatavaraa.

Kuka olet? Raimo Tihveräinen, kokenut hallitusammattilainen, joka osaa toimia hyvin erilaisissa ja muuttuvissa toimintaympäristöissä. Olen yksityisyrittäjä ja olen toiminut mm. levy-yhtiön toimitusjohtajana, elastomeerien ja keraamisten laattojen maahantuojana sekä väistötiloja vuokraavan yhtiön toimitusjohtajana. Pisimmän uran tein Isora ja Epsira Oy:ssä materiaalijohtajana. Nykyisin toimin myös yritysvälittäjänä. Koulutukseltani olen ekonomi (B.Sc.) markkinoinnista ja ICT-alalta. Viimeisin koulutus on HHJ/ABM tutkinto sekä HHJ/ABM strategia.

Miksi olet juuri Tampereen Sarkan hallituksessa? Kiinnostuin yhteiskunnallisesta yrityksestä ja sen toimintalogiikasta.

Mitä haluaisit tuoda esiin Tampereen Sarkan toiminnasta? Yhteiskunnallinen yritys tuo paljon hyvää takaisin yhteiskuntaan. Kaikkia ei ole vain “kovia” liike-elämän lukuja.

Mottosi? Kun puhut, puhut vain siitä, mitä tiedät, mutta kun kuuntelet, voit myös oppia.